Loading...

 

 

Responsief

Responsief betekent antwoord of reactie. Dat wil zeggen dat het ontwerp van de website zodanig is dat deze correct weergegeven wordt op verschillende pagina's en tools van de website, bijvoorbeeld wanneer u een site via uw telefoon of tablet bekijkt, verandert dramatisch het uiterlijk van de site op een zodanige wijze dat een mogelijkheid is om in deze tool de site gemakkelijk te bekijken. Aan de andere kant, geven de monitoren met een hoge resolutie ook de site correct weer, met andere woorden: De gebruikers kunnen met alle middelen uw site bekijken en ten volle profiteren van de inhoud en het uiterlijk van uw site.

 

 

 

Wat is responsive website-ontwerp?

 

Er is een manier om website zo te ontwerpen dat zonder problemen kan worden weergegeven, namelijk resolutie, platform of andere. Om zo'n ontwerp te bereiken, hebben we een combinatie van roosters, matrijzen en flexibele  afbeeldingen nodig, evenals een slim gebruik van CSS-mediaquery's. Zodra de gebruiker zijn laptop met een iPad verwisselt, zal website zich ook automatisch moeten aanpassen aan de resolutie, beeldformaat en de scriptmogelijkheden van het nieuwe toestel. Met andere woorden, de website moet een technologie hebben die kan reageren (Respond) op de instellingen van elke gebruiker.

 

 

 

 

Waarom een responsive website zo belangrijk is

 

Met het ontwerpen van een responsieve website, hebt u een betere kans om te rangschikken in de resultaten van Google. Vergeet niet, betaal geen geld voor het ontwerpen van een responsieve website. We willen dat het responsief ontwerp van uw website in elke grootte geweldig eruit laten zien, net zoals in een mobiele app. Let op! Alle ontworpen websites in Hiweb, zijn responsive ontwerping. Een responsieve website herontwerpt dynamisch zijn plan voor mobiel en desktop om ervoor te zorgen dat de website gemakkelijk te gebruiken is op elk apparaat.