Loading...

AANGEPASTE WEBONTWIKKELING

Voor kleine bedrijven die hun huidige website willen herontwerpen, migreren naar WordPress of gewoon hun online aanwezigheid willen vernieuwen, werk ik samen met u om de beste aanpak te bepalen, voor u en uw budget. Als u een nieuw contentmanagementsysteem, een meertalige site of hoogconverterende bestemmingspagina's nodig heeft, is dit de optie voor u.

Prijzen beginnen vanaf €300 voor een volledig functionerend herontwerp of migratie.

Profiteer van mijn GRATIS adviesaanbieding en ontdek de beste weg voor uw bedrijf online.

 

MIGREREN

 

Door uw huidige website bij te werken vanuit het oude, verouderde formaat, zal het verkeer naar uw site toenemen en kunt u uw online bedrijfsprocessen stroomlijnen. Ik zorg voor de verhuizing, u hoeft alleen maar achterover te leunen en te ontspannen, het is in de hand.

 

HERONTWERP

 

Denkt u aan een rebranding? Uw assortiment diversifiëren? Plannen om nieuwe diensten aan te bieden. Ik kan u helpen bij het vernieuwen en opnieuw ontwerpen van uw volledige online aanwezigheid, inclusief uw website, sociale media-accounts en e-mailmarketingcampagnes.

 

Professional Website Design Services

 

Wees op de best mogelijke manier een gastheer voor uw internetpubliek! Uw website is de grootste uitstalkast voor uw zaak. Ongetwijfeld is het maken van een website, uw eerste stap in de wereld van internet, dus het ontwerpen van web is erg belangrijk. Wij begrijpen dit heel goed in "Hiveweb" en hebben wij de vaardigheden en ervaring om een website met hoog kwaliteit te maken die bij uw bedrijfsnaam past.

Het bedrijf die in verband met website ontwerping werkt, is trots erop dat uw website met behulp van de nieuwste technologie en hoge wetenschappelijke niveau van zijn personeel, ontwerpt. Mooi uiterlijk, hoge beveiliging, hoge snelheid, dynamisch beheer, responsief ontwerp en optimalisatie van zoekmachine zijn belangrijke prioriteiten van een professioneel websiteontwerp. Naast het ontwerpen van een standaarde en een mooie en site, brengen we uw website naar de top van Google-zoekopdrachten. Hedendaags weet iedereen dat het bezitten van een website niet alleen helpt om zijn bedrijf te laten groeien. Als het maken van een website voor uw bedrijf, uw business niet helpt groeien en uw publiek niet aantrekt, is het dus waardeloos en verspilt u uw tijd en geld. De webbedrijven ontwerpen uw website volgens de algoritmen van Google om u een toppositie te geven.

 

Een van de factoren die een merk, organisatie en bedrijf helpt om beter zichtbaar te zijn, is het juiste ontwerp van de site en het gebruiken ervan. Hedendaags zijn de meeste bedrijven op basis van internet opgericht en zoeken hun publiek op internet en aan de andere kant gebruikt het publiek ook internet en zoekt om hun behoeften te vinden. Sommige bedrijven hebben ook een deel van hun bedrijf op basis van internet opgezet en de anderen hebben een website nodig om een directe band met het publiek op te bouwen en hun diensten en activiteiten onder de aandacht brengen. Aan de andere kant is tegenwoordig een van de belangrijkste strategieën voor de organisaties en bedrijven ter wereld ivm marketing en verkoop, het optimale gebruik van webgebaseerde diensten, zoals websites.

Een professioneel ontwerping van een website en het gebruik ervan, kunnen zakelijke diensten en services heel duidelijk introduceren; dus een van de belangrijke factoren bij het promoten van branding is marketing en verkoop.

 

 

 

 

Het belang van een website-ontwerp

Tegenwoordig, met de vooruitgang van de wetenschap en de uitbreiding van de internetruimte, is het belang van webontwerp en -onderhoud voor iedereen duidelijk. Aldus in het jaar 2019 ziet u minder bedrijven die op zijn gebied expertise beweert te hebben, maar geen website heeft om verder te werken. Met behulp van een website, kunt u beter gezien worden.