Loading...

Onze Search Engine Optimization Services:

 

 

De invloed van Seo op het bedrijfsleven

Door de uitbreiding van internetruimte en gemakkelijkere toegang ertoe, zijn tegenwoordig meeste bedrijven uit de traditionele weg. Daaron willen de meeste mensen op internet aan hun behoeften voldoen. Als u ook een bedrijf heeft, kunt u van deze kans gebruikmaken en uw concurrenten overtreffen in deze lucratieve zakelijke omgeving. U kunt met behulp van SEO en optimalisatie-deskundigen, de Google-resultaten overtreffen, bij de zoekwoorden ivm uw zaak, word eerder gezien dan je concurrenten en laat uw bedrijf groeien.
 
Om dit beter te begrijpen, kijk de onderstaande:
 
Meer dan 85% van de gebruikers in internet worden via de zoekmachines doorgestuurd naar websites. 50% van hen kopen hun gewenste producten online!
Door een hoge plek in Google te behalen, kunt u het vertrouwen van uw klanten winnen en een bekende naam van uw merk in uw werkveld maken.
 

 

 

Wat is SEO en website-optimalisatie?

Website-SEO of website-optimalisatie is nu een van de beste methoden van marketing. SEO is een afkorting voor "Search Engine Optimization", en dat betekent: zoekmachineoptimalisatie. Hedendaags wordt Google beschouwd als de meest vertrouwde en populaire zoekmachine volgens de internetgebruikers. 

 

 

Ontwikkeling Website met de komst van Google

De zoekmachine van Google begon in 1998 en vanwege zijn eenvoudige en aantrekkelijke ontwerp, trok veel gebruikers. Google paste eerst factoren naar SEO toe zoals titels, tags, trefwoorden, sitestructuur en links. Tegenwoordig kondigen alle webmasters met behulp van hun persoonlijke ervaring in SEO en site-optimalisatie, de parameters van Google bij de bepaling van sitepositie aan. Met het starten van de Google-zoekmachine zijn er veel wijzigingen aangebracht ivm SEO en in het jaar 2004 zijn een reeks niet-gespecificeerde parameters gelanceerd om de invloed van gemanipuleerde links op de websites te voorkomen. Ookal heeft Google sinds 2005 voor elke gebruiker de zoekresultaten aangepast. Nu is SEO aan het voltooien en Google probeert de nieuwe parameters en algoritmen te ontwikkelen om SEO te verbeteren.