Loading...

Over Hive Web

 

HiveWeb is een boetiek digitaal webbureau, gespecialiseerd in de ontwikkeling van web- en mobiele apps. Onze missie is om unieke websites te maken, speciaal afgestemd op uw behoeften.

HiveWeb heeft de slimme mensen ivm programmeren en de digitale wereld samengebracht om een betere toekomst voor uw bedrijf te vormen. Hive Web heeft met behulp van een technisch en deskundig team ivm webontwerp en SEO, een site kunnen maken die minstens 10 jaar tijd nodig heeft voor programmeren, in een zeer korte termijn en met dezelfde kwaliteit, en kan ook speciale websitefuncties leveren aan de lieve klanten zoals u die regel per regel gecodeerd worden van 0 tot 100 door een deskundige programmeerteam. Om een speciale website te hebben die uw behoeften ontwikkelt en programmeert en geleidelijk een website wordt, moet u lang wachten. Maar we hebben alle vereiste functies die u nodig hebt, in een klaargemaakte pakket vermeld zodat u die droom met slechts een paar klikken kunt bereiken, en betaalt u tegelijkertijd voor websiteontwerp zoals content management websites, zoals WordPress en Joomla. We hebben en zullen geen content management systeem gebruiken, 100% natuurlijke framework dat door de jaren heen door harde werk is geproduceerd, is beschikbaar voor u. Geniet ervan en wees trots op uw eigen website.   

Vanuit ons kantoor in Nederland zijn we met een jong team van intelligente mensen dagelijks op zoek naar slimme technische oplossingen. Op deze manier komen we tot handige functies en kunnen we met een klein team toch véél klanten bedienen. 


 

 

 

 

Beveiliging

 

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Zo maakt onze applicatie gebruik van een beveiligde verbinding via de Secure Socket Layer-technologie (SSL), herkenbaar aan het slotje in je browser. Ook maken wij gebruik van backups op externe locatie. Wij instrueren onze medewerkers ten aanzien van een goede beveiliging van hun apparaten en het gebruik van veilige login-methoden.


 

Advies & Strategie

 

 

In de hedendaagse ontwikkelde en snelle wereld, staan nieuwe uitdagingen voor verschillende bedrijven. Ook degenen die overwegen om een bedrijf te starten of hun eigen bedrijf te ontwikkelen, moeten zich ook bewust zijn van de toekomstige uitdagingen ivm hun bedrijf. "Strategie voor bedrijf, codificatie van bedrijfsmodellen, herkenningen van publiek en identificatie van doelmarkt, identificeren van vooruitzichten op korte en lange termijn, onderzoek op markt en concurrenten, inzetten van vereiste systemen, werven van betrokken en deskundige personeel, beoordelen van unieke voordelen en kenmerken van een bedrijf, identificeren van zwaktes en tekorten, noodzakelijke opleiding op het gebied van directie en personeelsbeleid, bedreigingen voor bedrijf en de kansen hiervan, planning en uitvoering van reclame, marketing en verkoop, enz. Dit zijn enkele artikelen die in een businessplan moeten worden gespecificeerd." In het algemeen, kan een bedrijfsplan voordat een bedrijf en een nieuw project wordt gestart, vastgesteld worden. Plannen is ook belangrijk bij het betreden bij een nieuwe markt en voor een productontwikkeling. Soms herschrijven bedrijven en bedrijfseigenaren het bedrijfsplan zonder een van deze redenen om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen.