Loading...

 

Wij begeleiden u bij elke stap

 

Of u nu op zoek bent naar een persoonlijk website-hostingplan of een zakelijk website-hostingplan, Hiveweb Hosting is de perfecte oplossing voor u. Onze krachtige website-hostingservices helpen u niet alleen uw algemene websitedoelstellingen te bereiken, maar geven u ook het vertrouwen dat u nodig hebt om te weten dat u een partner bent van een betrouwbaar en veilig website-hostingplatform.
 
Wij zijn een van de gemakkelijkste hostingplatforms voor websites en blijven ons inzetten om onze klanten een van de beste hostingoplossingen op de markt te bieden.

Ga snel en gemakkelijk aan de slag

 

Onze eigen Website Builder biedt bijvoorbeeld een ongelooflijk handige drag-and-drop-bouwervaring. U kunt kiezen uit een brede selectie van thema's, en zelfs voorgebouwde secties, om uw eigen geweldige website te maken en deze in een mum van tijd te publiceren!
 
 
 
Laat ons uw bestaande site voor u overzetten.
 
Ons migratieteam staat klaar om uw bestaande inhoud van uw vorige host over te dragen en te configureren om optimaal te presteren op ons platform. We dragen ook graag domeinregistraties over, zodat u uw gehele online portfolio op één handige plek kunt beheren!

 

 

Onze garantie voor jou
 
24/7/365 ondersteuning
 
Ons ondersteunend personeel is 24/7/365 beschikbaar om u via telefoon of WhatsApp te helpen met eventuele hosting-gerelateerde vragen.
 
 
 
45 dagen geld-terug-garantie
 
Probeer onze diensten zonder risico! Als u niet helemaal tevreden bent, kunt u uw hostingplan binnen 45 dagen annuleren voor een volledige terugbetaling.
 
 
 
99,9% uptime
 

De beschikbaarheid van uw website is onze topprioriteit. Daar staan we voor met onze uptime garantie!The availability of your website is our top priority. We stand by that fact with our uptime guarantee!