Loading...

Hoeveel betaal ik voor een website?
 
Het korte antwoord: onze prijzen zijn afhankelijk van zoveel factoren dat het onmogelijk is om in één zin te zeggen.
Vermijd elke webontwikkelaar die deze vraag kan beantwoorden zonder lang te praten. Het lange antwoord: om een ​​beter idee te krijgen van de kosten van wat u wilt bouwen, belt u ons snel. We zullen u een paar vragen stellen over de aard van de site, wat voor soort interactiviteit de site zal hebben, uw grafische ontwerpbehoeften, enzovoort. Vervolgens kunnen we u een indrukwekkend cijfer geven. Als u nog steeds geïnteresseerd bent, komen we naar uw bedrijfslocatie en komen we met een stevige offerte.
Als je praat met een webontwikkelaar die je direct een offerte geeft, ren dan weg! Stel je voor dat je iemand vertelt dat je een auto wilt en dat ze je meteen een prijs voor die auto geven. Elke eerlijke en eerlijke autoverkoper zou het merk, model en motortype willen weten van de auto die u wilt kopen, toch? Hetzelfde geldt voor het bouwen van websites. Afhankelijk van de functies die u voor uw website wilt.
 
 
 
Heb ik inspraak in het grafische ontwerpproces?

Absoluut. Ons doel is om u te behagen. We kunnen dat niet doen zonder uw input. Als er andere sites zijn met een ontwerpstijl die u wilt nastreven, kunnen we dat doen. Als u een logo of merkonderpand heeft waar u graag omheen wilt, is dat geen probleem. We zijn er zeker van dat uw nieuwe site een consistent en integraal onderdeel zal zijn van uw algehele merk.