Loading...

 

Het ontwerp van mobiele applicaties is de beste stap in de online wereld van vandaag.

 

 

Wat is een iOS-app?

 

IOS is een mobiel besturingssysteem dat in het jaar 2007 door Apple geïntroduceerd is. Momenteel wordt het gebruikt op iPhone-, iPad- en iPod Touch-apparaten en is het na Android het tweede meest gebruikte besturingssysteem ter wereld. De iPad-tablets die besturingssysteem en de app van iOS gebruiken, zijn de tweede best verkochte tablets ter wereld. In juni 2016 bevatte de App Store van Apple meer dan 2 miljoen ios-apps, die 725.000 natief was voor de iPad. Meer dan 130 miljard keer zijn deze mobiele apps gedownload. De gebruikersinterface van ios-app is multi-touch. Dit betekent dat u om pagina's te verplaatsen, moet over de pagina vegen en ookal kunt u met twee vingers in- en uitzoomen.

 

Wat is de architectuur van de ios-app?

 

De ios-app gebruikt vier lagen in zijn structuur, onder andere de medialaag, de dienstenkernlaag, de kernlaag van het besturingssysteem en de touchlaag. Architectonisch is de ios-app vergelijkbaar met Mac OS en gebruikt een Safari-browser voor internettoegang en een specifieke software om muziek te afspelen. Ontwerp van ios-app is een andere gespecialiseerde diensten van dit bedrijf.

 

Kosten van iOS-app-ontwerp Is het anders dan Android-software?

 

Deze vraag kan over het algemeen niet precies worden beantwoord, want het ontwerp van elke applicatie en software afhankelijk is van het soort bedrijf en de behoeften van elke klant. Maar toch is er geen algemeen prijsverschil.

 

Prioriteit van het ontwerpen van ios-app of Android-software?

 

Omdat de ios-app veel minder gebruikt wordt dan Android en alleen gebruikt wordt op specifieke apparaten van Apple, is het beter om eerst een Android-software te maken en vervolgens deze introduceren met behulp van marketingtechnieken en daarna het ios-app ontwerpen voor uw werk.

Het enige dat u moet doen is met het bedrijf contact opnemen, nadat u uw behoeften en wensen geïdentificeerd heeft en uw doelmarkt  bepaald is, zal het Hiveweb- bedrijf de ios-app voor u ontwerpen.

Een van de dingen die het ontwerpen van een professionele website verbetert, is het ontwerpen van een ios-app, dat wordt professioneel en gespecialiseerd door dit bedrijf gedaan.